Het startschot is gegeven!

Blijkbaar was de aannemer gisterenavond al wat materiaal komen klaar leggen op de oprit. En vanochtend, klokslag 7:30h stond hij er: 2 camionettes (met een hele werkploeg) en ineens met de volgende container.

Na snel nog even een paar zaken te hebben uitgelegd, kreeg ik te horen dat ze vandaag alles al gingen proberen af te graven waar de uitbouw en het terras moet komen. Als het meezat, dan kon men vandaag nog beton storten voor de fundering. Mooi zo!

In de namiddag kreeg ik dan telefoon. Blijkbaar was er een vrachtwagen “door het trottoir” gezakt. Er moet een lek geweest zijn in een afvoerbuis waardoor er al een hele holte gecreĆ«erd was onder het voetpad. Het gewicht van de vrachtwagen was net iets te veel… gelukkig zonder veel erg. De gemeente is verwittigd en zal komen kijken naar de schade.

Na onze werkdag konden we het dan toch niet laten om al eens te gaan kijken naar de stand van zaken. En jawel, alles was al afgegraven en er lag al beton in. Fantastisch!

Afwachten nu hoe de rest van de werken zal vlotten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *