Afbraakwerken

Vanaf het moment dat de plannen vorm kregen, zijn we begonnen met afbraakwerken in het huis en daarbuiten: vloeren (en chape) uitbreken op het gelijkvloers, bezetting afkappen, koepel afbreken, tuin vrij maken van planten die in de weg stonden, badkamer en keuken verwijderen, … Al het puin belandde op enkele hopen in de tuin.
Op voorhand leek het allemaal goed mee te vallen, maar er kroop toch heel wat werk in, met aardig wat spierpijn tot gevolg.

Natuurlijk moesten we al dat puin nog weg krijgen uit de tuin, want anders kon de aannemer later ook niet vlot werken. We hebben dan met de hulp van familie en vrienden 2 containers van 12m³ kunnen vullen met stenen en ander afval. Nog eens hartelijk bedankt aan de helpers!

En dat was het dan voor fase 1… de 2de container is afgevoerd, de aannemer start morgen, de poutrels zijn al geleverd en alles ligt proper klaar.

Spannend!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *