Plafonds en badkamer

Het volgende wat op het programma stond waren de valse plafonds. Deze gaan we plaatsen met Metal Studs (of de Dingemans variant). Het was even afwachten of het PlaGyp D systeem wat vlot werkte, maar het werd al snel duidelijk dat je hier heel snel mee vooruit geraakt.

Ondertussen zijn de profielen voor het gelijkvloers allemaal geplaatst, en ook voor de badkamer zitten ze erin. Momenteel zijn de slaapkamers aan de beurt. Op het gelijkvloers zijn zelfs de dagkanten van de lichtkoepel al min of meer afgewerkt.

Tussendoor wordt er ook nog wat aan de badkamer gewerkt. Zo staat het bad stevig op zijn plaats, en is de douchebak gezet.

One thought on “Plafonds en badkamer

  1. Het gaat vlug vooruit ook dankzij de zeer handige laser-waterpas. ( niet meer te missen).De profielen zijn
    nog stevig ook. Met zoveel reklame kunt ze misschien nog korting geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *