En we slijpen voort

Het is hier weeral even stil geweest, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ook hebben stil gezeten.

Vlak na het bouwverlof is de aannemer de arduin komen plaatsen. Daarna konden de ramen dan eindelijk opgemeten worden. Enkele dagen geleden hebben we dan ook vernomen dat de ramen volgende week geplaatst zullen worden. Joepie!

Gisteren is de bezetter ook eens een kijkje komen nemen. Hij zal zowel de binnenbepleistering als de gevelbezetting voor zijn rekening nemen. Als het weer het toelaat zou hij eind volgende week al starten met de gevelbekleding.

Uiteraard hebben we ondertussen nog volop verder geslepen om de elektriciteit, sanitair en cv te kunnen leggen. Momenteel moet ik enkel de zolder nog onder handen nemen, en dat zou het slijpen klaar moeten zijn. We zullen dus nog even het tempo moeten opvoeren zodat de leidingen er zo snel mogelijk liggen en ze ook binnen bezet kan worden.

Wanneer de ramen erin staan zullen we dat hier uiteraard laten weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *