Nog wat werk voor de bezetter

Na het plaatsen van de chape moesten er natuurlijk nog een aantal zaken aan de sanitaire leidingen afgewerkt worden. Zo moest het nodige voozien worden om kranen te kunnen aansluiten, maar natuurlijk was het ook niet overbodig om een water op alle leidingen en collectoren te zetten om te zien of alles wel dicht was. En jawel… hoera! Geen lekken in de aansluitingen.
De bezetter kon dus terug komen om de plaatsen van de waterleidingen ook af te werken (en dat heeft hij ondertussen ook gedaan).
Naast het afwerken van de sleuven voor de waterleiding, ging de bezetter ook nog een voorzetwand in de keuken plaatsen. Hierdoor zou de hele muur recht lopen (zonder insprong) en is de muur tegen de garage ook geïsoleerd. Ook dat heeft hij ondertussen netjes gedaan.
Verder stond ook de de bepleistering van de achtergevel te wachten. En ook die heeft de bezetter inmiddels afgewerkt.

Het begint er nu ook langs buiten goed uit te zien ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *