De bezetter is bijna klaar

Zoals in de laatste post vermeld werd, zou de bezetter de laatste week van augustus beginnen aan de achtergevel. En zo geschiede. Eerst werden dikke isolatieplaten tegen de gevel gekleefd, waarna er een grondlaag op gepleisterd werd. Tegen het einde van die week zouden de gevelwerken voorlopig klaar zij (grondlaag) en daarna wilde de mannen graag binnen beginnen met het bepleisteren. Dat wilde dus zeggen dat we even een aantal tandjes bij moesten steken om de elektrische leidingen op het gelijkvloers klaar te hebben.

Na een paar dagen extra verlof genomen te hebben (op het werk, niet op werf) slaagden we erin om tegen maandag de elektriciteit klaar te hebben zodat het bezetten beneden kon beginnen. Ondertussen had ik ook nog 2 muurtjes opgetrokken: dichtmaken doorgang tussen gang en keuken en een toog in de keuken. Dat is eigenlijk wel aardig gelukt.

Deze week leggen wij nog verder elektrische leidingen op de verdiepingen zodat dat afgerond kan worden. Ook in de badkamer heb ik ondertussen nog een muurtje gezet (voor de douche), dan kan de bezetter daar maandag ook beginnen. Beneden is hij ondertussen klaar.

Binnen 10 dagen zullen de PUR isolatiewerken blijkbaar worden uitgevoerd. Dat wil dus zeggen dat we weer uit onze pijp zullen moeten komen om de leidingen voor sanitair en cv te leggen.

One thought on “De bezetter is bijna klaar

  1. Dat ziet er al prachtig uit. Bij de foto aan het einde van de gang moest ik even goed kijken waar dit was.Ga je alles op tijd afhebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *